Το πρώτο από τα 2 παιχνίδια του στην Euroleague για αυτή την εβδομάδα (ακολουθεί εκείνο της Παρασκευής με τον Ερυθρό Αστέρα) δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 20:45 θα αντιμετωπίσει στην Τουρκία την Φενέρμπαχτσε. Live από το gavros.gr στις 19:45/NS2

Οι «ερυθρόλευκοι» στην αγαπημένη τους Πόλη θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, δείχνοντας ότι το τελευταίο διάστημα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας.

Φυσικά, το ματς μόνο εύκολο δεν είναι, ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα μέσα στο παρκέ και να πάρουν έτσι την 5η τους νίκη στη φετινή Euroleague.

O προπονητής του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών εκτός από εκείνο του Βασίλη Σπανούλη και με όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα σε ακόμη ένα μεγάλο διπλό μέσα στην Τουρκία.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με πάθος και ψυχή στο αποψινό ματς, δείχνοντας τα δόντια που διαθέτει η ομάδα, βγάζοντας παράλληλα αντίδραση μετά τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε το τελευταίο διάστημα.