Τα «Παραπολιτικά» κυκλοφορούν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου με 5 μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

250 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1 ΑΠΟ ΤΑ 250 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

Τα «Παραπολιτικά» χαρίζουν 250 εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 20:30 στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». 250 τυχεροί αναγνώστες θα παρακολουθήσουν το συναρπαστικό ματς ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! Βρείτε το μαγικό αυτοκόλλητο στα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορούν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και δείτε από κοντά όλα τα αστέρια του Θρύλου!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Στα τυχερά αντίτυπα του φύλλου της εφημερίδας «Παραπολιτικά» της 14-10-2017 θα υπάρχουν ένθετα κουπόνια για διακόσια πενήντα (250) εισιτήρια στους τυχερούς αναγνώστες της για τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη στις 22-10-2017.

2. Ο χρήστης του κουπονιού πρέπει να είναι ενήλικος έχων δικαιοπρακτική ικανότητα ή να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα του, ο οποίος υποχρεούται να προμηθευτεί εισιτήριό για την είσοδο στο γήπεδο.

3. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.

4. Οι κάτοχοι του τυχερού κουπονιού ή τα νομίμως εξουσιοδοτηθέντα εκ μέρους τους πρόσωπα, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής τους, οφείλουν να επικοινωνήσουν με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» στο τηλέφωνο 210 6901414 και ώρες από 9.00 π.μ. έως και 5.00 μ.μ. ή στο τηλέφωνο 211 1080802 και ώρες από 2.00 μ.μ έως και 5.00 μ.μ την Δευτέρα 16-10-2017 και την Τρίτη 17-10-2017 για να δώσουν τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς τους και να ενημερωθούν την διαδικασία παραλαβής του εισιτήριού τους. Σε διαφορετική περίπτωση χάνουν το σχετικό δικαίωμα, ανεξαρτήτως λόγου και αιτίας.

5. Για την παραλαβή του εισιτηρίου, θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της εφημερίδας την συμφωνηθείσα ώρα και ημέρα, επιδεικνύοντας την πρωτότυπη σελίδα του φύλλου της εφημερίδας «Παραπολιτικά» της 14-10-2017 με το αυτοκόλλητο κουπόνι (και όχι φωτοτυπία της), η οποία και θα παραληφθεί από την εφημερίδα, μαζί με τα νομιμοποιητικά έγγραφα της ταυτότητάς τους. Σε καμία περίπτωση το εισιτήριο δεν αποστέλλεται ή δεν παραλαμβάνεται από ΕΛΤΑ ή Courier. Σε διαφορετική περίπτωση χάνουν το σχετικό δικαίωμα, ανεξαρτήτως λόγου και αιτίας.

6. Για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή βλάβη υποστεί ο χρήστης του κουπονιού ή ο τυχόν συνοδός του από την κάρπωση της προσφοράς, καθώς και για οιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιασθεί, ουδεμία ευθύνη φέρει η «Παραπολιτικά Εκδόσεις Α.Ε.».

7. Η χρήση του κουπονιού και του εισιτηρίου συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων καθώς και της εν γένει νομοθεσίας σχετικά με είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ οι όροι της παρούσας δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την «Παραπολιτικά Εκδόσεις Α.Ε.». Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr.