Σφίγγει ασφυκτικά ο κλοιός γύρω από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, αλλά και την κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, για το ταξίδι και τα έξοδα του Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο, με τα ξένα μέσα ενημέρωσης να μιλούν όχι μόνο για σκάνδαλο, αλλά και για μια υπόθεση η δυναμική της οποίας είναι ικανή να ρίξει ακόμη και την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, το γύρο του κόσμου κάνει  το σκάνδαλο Καμμένου και τα ψέματα του υπουργού Εθνικής Άμηνας για το λογαριασμό που έκανε σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επιχείρησε να παραπλανήσει την κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο.   Μέχρι και οι Times του Λονδίνου καταγράφουν τις αναταράξεις που έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση η υπόθεση Καμμένου και ο λογαριασμός του το Λονδίνο μετά και το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, που αποκάλυπτε ότι ο υπουργός πλήρωσε με μετρητά κι όχι με την πιστωτική του κάρτα, όπως αρχικά είχε ισχυριστεί στη Βουλή.  

Οι Times μιλούν για κρίση στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία οδηγήθηκε από την συμπεριφορά του Πάνου Καμμένου και τον λογαριασμό του στο πολυτελές ξενοδοχείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το σκάνδαλο Καμμένου λαμβάνει πια τέτοιες διαστάσεις που απειλεί ακόμη και να ρίξει την κυβέρνηση! Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Λογαριασμός στο Mandarin Oriental Hotel του Λονδίνου οδηγεί την Ελλάδα σε κρίση», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος στη διαδικτυακή έκδοση της βρετανικής εφημερίδας, η οποία κάνει λόγο για σκάνδαλο που απειλεί να ρίξει την ελληνική κυβέρνηση.  

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στα parapolitika.gr