Αγωγή σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της διαφημιστικής του εταιρείας κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της.

Η συγκεκριμένη αγωγή κατατέθηκε, λόγω της δυσφήμησης που υπέστησαν οι «ερυθρόλευκοι» από την προβολή τηλεοπτικού μηνύματος που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στις 6 Ιουνίου 2017.

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτ είχε προβληθεί κατά τη διάρκεια των τελικών της περσινής σεζόν και στο οποίο σχολιαζόταν το εξής: «Όλη η Ελλάδα είδε πως αλλοιώνεται ένα αποτέλεσμα. Πώς γίνονται οι αγώνες στην έδρα του Ολυμπιακού. Όσοι κάνουν ακόμη ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν, ιδού οι αποδείξεις. Εδώ και τώρα δικαιοσύνη. Μην σκοτώνετε το μπάσκετ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση αγωγής σε βάρος του Δ. Γιαννακόπουλου και της διαφημιστικής του εταιρίας LAB14 DIGITAL MARKETING CREW, για τη δυσφήμιση που υπέστη λόγω του αδρά πληρωμένου τηλεοπτικού μηνύματος που προβλήθηκε στον πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κατά την 06.06.2017, δηλαδή δύο μόλις ημέρες πριν από τον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών του Πρωταθλήματος , και το οποίο συνοδευόταν από τον ακόλουθο κατάφωρα συκοφαντικό, για τη φήμη και τη δημόσια εικόνα μας, σχολιασμό:

"Όλη η Ελλάδα είδε πως αλλοιώνεται ένα αποτέλεσμα. Πώς γίνονται οι αγώνες στην έδρα του Ολυμπιακού. Όσοι κάνουν ακόμη ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν, ιδού οι αποδείξεις. Εδώ και τώρα δικαιοσύνη. Μην σκοτώνετε το μπάσκετ."

Το χρηματικό ποσό που θα επιδικασθεί υπέρ της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός για τις πρωτοφανείς αυτές πρακτικές του ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός θα διατεθεί αποκλειστικά για κοινωφελείς σκοπούς.