Μαφιόζικη επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής ενώ βρισκόταν στο γνωστό ζαχαροπλαστείο Aqua Marina της Βουλιαγμένης ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που συνοδευόταν από τουλάχιστον πέντε άτομα της προσωπικής του φρουράς επιτέθηκε στον γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος σε επικοινωνία που είχε με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ σημείωσε πως τον κρατούσαν οι σωματοφύλακες του Δημήτρη Μελισσανίδη και τον γρονθοκοπούσε ο ίδιος. 

«Θα σε κάνω κομματάκια, ξέρεις τι παθαίνουν όσοι τα βάζουν μαζί μου»

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη και συνεργατών του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, λίγο πριν τον παραλάβει ασθενοφόρο για να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο ΚΑΤ -όπου θα εξεταστεί στο τμήμα επειγόντων περιστατικών- χαρακτήρισε εγκληματική την επίθεση που δέχθηκε. 

«Ήταν μια εγκληματική επίθεση, με σκοπό πιθανότατα να μου προκαλέσουν πολύ μεγάλη ζημιά ή και να με σκοτώσουν» τόνισε και ανέφερε πως τον πλησίασαν τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και ο κ. Μελισσανίδης και τον χτύπησαν.

Ο γνωστός ποινικολόγος πρόσθεσε πως ο επιχειρηματίας του είπε: «Θα σε κάνω κομματάκια, ξέρεις τι παθαίνουν όσοι τα βάζουν μαζί μου». Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε μπροστά στην απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο Αλέξης Κούγιας από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τα χτυπήματα στον γνωστό ποινικολόγο ήταν σφοδρά και στόχο είχαν τον βαρύτατο τραυματισμό του κ. Κούγια.

Όπως αναφέρει ο μάρτυρας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ωρυόμενος την ώρα που χτυπούσε τον γνωστό ποινικολόγο του έλεγε: «Ρε μ... τελείωσες, θα σε θάψω».

Μάλιστα ο ίδιος μάρτυρας αναφέρει ότι τον έριξε κάτω και τον ποδοπατούσε, ενώ όταν κάποια στιγμή ο Αλέξης Κούγιας κατάφερε να σηκωθεί, παρενέβησαν οι άνδρες της ασφάλειας του επιχειρηματία για να τον συγκρατήσουν, την ώρα που ο γνωστός ποινικολόγος φώναζε: «Λαθρέμπορα άμα είσαι άντρας, έλα μόνος σου».

Όπως μεταδίδει το site parapolitika.gr συνεργάτιδα τδικηγόρος του κ. Κούγια, η οποία βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα που καταθέτει ο γνωστός ποινικολόγος, μετέφερε πως ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ επιβεβαίωσε ότι της μετέφερε πως η επίθεση έγινε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίθεση έγινε σε κεντρικότατο σημείο της Βουλιαγμένης, μπροστά σε πλήθος κόσμου και σε περιοχή που είναι γεμάτη από καταστήματα που διαθέτουν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, το υλικό από τα οποία θα εξεταστεί από τις Αρχές.