Την απόκτηση του Ούρος Τζούρζεβιτς, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ολυμπιακός. Ο Σέρβος killer, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή, με τον Ολυμπιακό να βάζει στο ρόστερ του έναν πολύ σπουδαίο επιθετικό. Ο Τζούρτζεβιτς είναι «φονιάς» και έχει αποδείξει την εκτελεστική του δεινότητα. Ο 23χρονος μέσα σε 12 μήνες πέτυχε 42 γκολ με τη φανέλα της Παρτιζάν και πλέον είναι πανέτοιμος να αρχίσει να… κολλάει γκολάκια και με τα χρώματα του Θρύλου!

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ούρος Τζούρτζεβιτς».

Ο Σέρβος επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Θρύλου, τόνισε ότι είναι χαρούμενος που πήρε μεταγραφή σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και επισήμανε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ποιοι είναι οι μεγάλοι στόχοι και τα όνειρά σου με τα ερυθρόλευκα;

«Σας ευχαριστώ! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω καλά που έχω έρθει. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω, στον αγωνιστικό χώρο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Το πρωτάθλημα, αλλά και σπουδαία παιχνίδια στην Ευρώπη, είναι ο μεγαλύτερος στόχος του Ολυμπιακού;

«Ναι σίγουρα! Γνωρίζω καλά ότι η φάση των ομίλων του UEFA Champions League είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε καλή ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο!».