22 εκατ. προσφέρει η Μπάγιερν για τον Ρέτσο

Πρόταση μαμούθ πάνω από 20 εκατ. ευρώ κατέθεσε η Μπάγερ Λεβερκούζεν στον Ολυμπιακό, προκειμένου να δελεάσει τον Θρύλο και να πει το «ναι» στην πώληση του Παναγιώτη Ρέτσου. Μετά τη… ρελάνς της γερμανικής ομάδας, η οποία το προηγούμενο διάστημα είχε ακούσει δύο φορές τον Ολυμπιακό να της λέει «όχι», ο νεαρός σέντερ μπακ βρίσκεται κοντά στη μετακόμισή του στις «ασπιρίνες». Ομως, για να δώσει τη συγκατάθεσή του ο Ολυμπιακός και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του θα πρέπει πρώτα να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του.

Αν ο Θρύλος βρει τον παίκτη που θα καλύψει επάξια το κενό του 19χρονου και ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Λεβερκούζεν, τότε θα πρόκειται για το μεγαλύτερο deal στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Θα είναι η ακριβότερη πώληση ελληνικής ομάδας, ενώ παράλληλα θα είναι και η ακριβότερη πώληση Ελληνα ποδοσφαιριστή. 

Πρόκειται αναμφίβολα μια πολύ μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης προέρχεται από τα σπλάχνα του! Ο Ρέτσος έμαθε ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στους «ερυθρόλευκους» και έλαμψε φορώντας τη φανέλα με τον δαφνοστεφανόμενο έφηβο. Οι «ερυθρόλευκοι» τον πίστεψαν, του έδωσαν χρόνο συμμετοχής και ο ίδιος έλαμψε με τις εμφανίσεις του και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Μια από αυτές ήταν και η Λεβερκούζεν, που όπως αναφέραμε κατέθεσε πρόταση μαμούθ για να τον αποκτήσει. Ο Παναγιώτης Ρέτσος έφτασε να κοστολογείται πάνω από 20 εκατ. ευρώ και έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους αμυντικούς στην Ευρώπη, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία του Θρύλου. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και βαδίζει πλέον βαδίζει πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, δημιουργώντας παικταράδες. 

Όπως, προαναφέραμε ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή, μόνο εάν και εφόσον βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του. Ο Θρύλος θα εξασφαλίσει πρώτα τον διάδοχό του, ο οποίος θα θεωρηθεί από τον Χάσι και τη διοίκηση ότι μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Ρέτσου και μετά θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του νεαρού στην Λεβερκούζεν. 

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES