Για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός δέχεται πόλεμο από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με τους οπαδούς του Θρύλου να παρακολουθούν οργισμένοι την επίθεση που εξαπολύει η κυβέρνηση στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας!  

Οι οπαδοί των ερυθρολεύκων έχουν καταλάβει πολύ καλά το παιχνίδι που παίζει στις πλάτες του Ολυμπιακού από την κυβέρνηση και τους δήθεν εξυγιαντές, Σαββίδη και Μελισσανίδη, οι οποίοι το μόνο που θέλουν είναι να καταστρέψουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μιλάμε για τους δήθεν επενδυτές, τους οποίους κράζουν ακόμα και οι οπαδοί τους! Χαρακτηριστική ήταν η πρόσφατη ανακοίνωση της Θύρας 4, για τον Σαββίδη, ενώ πιο παλιά και οι οργανωμένοι της ΑΕΚ είχαν κράξει τον… γατούλη.

Ο κόσμος του Θρύλου βράζει με τη σύμπλευση της Κυβέρνησης με τους λαθραίους, οι οποίοι δεν μπορούν να κοντράρουν την ομαδάρα του Ολυμπιακού και προσπαθούν με βρόμικο τρόπο να τον πολεμήσουν. Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί «βράζουν» και είναι οργισμένοι για τον πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος, όμως, για μια ακόμα φορά θα τους ξεφτιλίσει! Δεν γλιτώνετε…

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί την απάντηση του «ΓΑΥΡΟΥ» στην «Αυγή», αλλά και τις οργισμένες αναρτήσεις των οπαδών του Θρύλου κατά της κυβέρνησης.