Τέλος μπαίνει στον Ολυμπιακό το θέμα σχετικά με την αναζήτηση του επιθετικού. Αυτός θα είναι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, παίκτης που αντιμετώπισε τον Θρύλο στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Όπως γράφουν οι Σέρβοι, η μεταγραφή έκλεισε και ο παίκτης έρχεται σήμερα στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

«Στον Ολυμπιακό ο Τζούρτζεβιτς», τιτλοφορείται το ρεπορτάζ και συνεχίζει. «Η Παρτιζάν πούλησε τον καλύτερο στράικέρ της έναντι 2.5 εκατ. ευρώ, συν 15% ποσοστό μεταπώλησης, όταν ο Τζούρτζεβιτς μεταπηδήσει από τον Ολυμπιακό σε άλλη ομάδα», γράφει το ρεπορτάζ και συνεχίζει.

«Ο παίκτης θα πάει απόψε στην Αθήνα, καθώς οι ομάδες έφτασαν στην τελική συμφωνία. Ήταν γνωστό από τις αναμετρήσεις της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό για το Champions League πως ο παίκτης βρισκόταν στο στόχαστρο της ελληνικής ομάδας, με τον Μπένσικ Χάσι να επιμένει για την απόκτησή του».

Μάλιστα, αποκαλύπτονται και κάποια λόγια του Αλβανού τεχνικού προς τον Σέρβο στράικερ, που μετά τις αναμετρήσεις, του είχε εκμυστηρευτεί το εξής: «Από εδώ και πέρα, είσαι παίκτης μας».

Το δημοσίευμα καταλήγει από εκεί και πέρα. «Οι διαπραγματεύσεις έχουν τελειώσει, ο Τζούρτζεβιτς θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα».

Απόψε λοιπόν έρχεται στην Ελλάδα ο Σέρβος και ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας...