Χάσι: Γνωρίζω τη Ριέκα, δύσκολος αντίπαλος - [Βίντεο]

Δυνατή ομάδα και δύσκολη αντίπαλο χαρακτήρισε τη Ριέκα ο Μπέσνικ Χάσι, στις δηλώσεις του στο Olympiacos TV, εν όψει των αναμετρήσεων των πλέι οφ του Champions League. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε ότι έχει ήδη άποψη την πρωταθλήτρια Κροατίας.

«Είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν ισχύει μόνο για τη Ριέκα. Ισχύει για όλες όσες συμμετέχουν των πλέι οφ. Είναι δύσκολος αντίπαλος. Είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της, κάμπτοντας την κυριαρχία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε κάνοντας μια μικρή ανάλυση:  

«Εχει χάσει μόνο έναν παίκτη από το ρόστερ της, τον Αντριάσεβιτς, ο οποίος πήγε στη Γάνδη. Οι ποδοσφαιριστές της παίζουν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εχουν κάνει καλό ξεκίνημα στη σεζόν, αποκλείοντας τη Σάλτσμπουργκ, η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν δέχονται εύκολα γκολ. Εχουν το πνεύμα της ομάδας».

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι την έχει παρακολουθήσει: «Αυτά έχω στο μυαλό μου για την αντίπαλό μας. Τους παρακολούθησα πέρυσι στο πρωτάθλημά τους. Γνωρίζω μερικούς παίκτες τους».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES