Με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Κεντρικών Σχολών του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια γέμισε το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη. Οι 450 ποδοσφαιριστές των Σχολών του Θρύλου πάτησαν στο χορτάρι όπου προπονείται καθημερινά η πρώτη ομάδα και φωτογραφήθηκαν στο μεγάλο σήμα με τα 4 αστέρια, όπως ακριβώς και οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα! 

Τα παιδιά ανυπομονούσαν για τις επίσημες φωτογραφήσεις τους και οι γονείς που περίμεναν στο κυλικείο καμάρωναν για την σημαντική αυτή στιγμή. Το Ρέντη "πλυμμήρισε" με ποδοσφαιριστές ηλικίας 5 έως 15 ετών οι οποίοι φορούσαν τις νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού και ανά Σχολή στήθηκαν μπροστά στο φακό σαν μοντέλα.

Μετά από την φωτογράφηση και των τριών Σχολών όλα τα παιδιά ανέβηκαν στην εξέδρα για μια αναμνηστική ομαδική φωτογραφία αλλά και για να φωνάξουν όλα μαζί "Χρόνια πολλά"! Αξίζει να σημειώσουμε οι Κεντρικές Σχολές τροφοδοτούν κάθε χρόνο με πολλά παιδιά τα μικρά τμήματα της Ακαδημίας των Πειραιωτών.

Δείτε το βίντεο από τη φωτογράφηση των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού εδώ: Η επίσημη φωτογράφηση των Κεντρικών Σχολών!