Τα βίντεο "καίνε" την Παρτιζάν

Την έχει άσχημα η Παρτιζάν, όπως γράφουν σήμερα σε ρεπορτάζ τους οι Σέρβοι, καθώς πάρα πολλά πράγματα δεν έγιναν σωστά στον πρόσφατο αγώνα που έγινε στο Βελιγράδι με τον Ολυμπιακό. Εκεί όπου τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας, καθιστούν σχεδόν βέβαιη την τιμωρία της ομάδας, με την απόφαση να γίνεται γνωστή σε μερικές ημέρες.


Δύο υπεύθυνοι λοιπόν, τράβηξαν με τα κινητά τους όλα όσα έγιναν την Τρίτη στο Βελιγράδι και στην 24σέλιδη έκθεσή της, η πειθαρχική επιτροπή της UEFA εμπλέκει και το γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα, κάνοντας λόγο πως μαζί με αυτό της Παρτιζάν, πρέπει να ελεγχθούν ξανά, καθώς δεν φαίνεται πως υπόκεινται στους κανόνες για διεξαγωγή τόσο σημαντικών αγώνων.

Θα περάσουν από επιθεώρηση τα δύο γήπεδα και για αυτό της Παρτιζάν, αξίζει να τονιστεί πως ο συνθήκες ήταν... απάνθρωπες, οι τουαλέτες βρώμικες, τα μπουθ των δημοσιογράφων ήταν τριτοκοσμικά, το πάρκινγκ ελλιπές, ενώ ελλιπής ήταν και ο έλεγχος, από τον οποίο... πέρασαν πυρσοί, καπνογόνα, πλαστικά μπουκάλια, κέρματα, αναπτήρες και σημαίες με υβριστικό περιεχόμενο.

Όλα αυτά και άλλα πολλά έχουν καταγραφεί και εξετάζονται, με την Παρτιζάν να κινδυνεύει με πρόστιμο ή ακόμα και με κλείσιμο ενός μέρους της εξέδρας του πετάλου...

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES