Ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι και επίσημα ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, καθώς ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα.

Ο Ελληνας μέσος βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία και συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν και αφού έπεισε με τις εμφανίσεις του τον προπονητή της ομάδας τελικά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο είναι τριετούς διάρκειας.

Ο 24χρονος μέσος έχει αγωνιστεί ήδη σε δύο παιχνίδια με την ομάδα της Νότιγχαμ έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και με τη συνολικότερη παρουσία του στο σύλλογο κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας.

Να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού Μπέσνικ Χάσι και έτσι ο Ελληνας μέσος αναζήτησε και τελικά βρήκε στην Νότιγχαμ τη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη».

Για το εξωτερικό και ειδικότερα την Ιβιρική χερσόνησο κίνησε και ο Ντε Λα Μπεγια.

Ο Ισπανός αμυντικός αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ισπανική Ρεάλ Σοσιεδάδ στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του έως το 2019.

Ο 31χρονος αμυντικός ήταν γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Μπέσνικ Χάσι και έτσι οι Πειραιώτες συμφώνησαν με την Σοσιεδάδ για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από την Σοσιεδάδ.