Σκηνές βγαλμένες από ταινία εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί στη Νίκαια, όταν δύο άγνωστοι πλησίασαν και πυροβόλησαν έναν άνδρα, για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα.

Οι δύο άνδρες κατέβηκαν από ένα αυτοκίνητο, σταμάτησαν δίπλα στον 43χρονο, ο οποίος περπατούσε στον δρόμο, κοντά σε τράπεζα της περιοχής και του ζήτησαν να τους παραδώσει τον χαρτοφύλακα που κρατούσε. Εκείνος όμως αντιστάθηκε και ξαφνικά, ο ένας εκ των δραστών έβγαλε όπλο και τον χτύπησε με την λαβή στο κεφάλι. Καθώς ο 43χρονος εξακολουθούσε να προβάλλει αντίσταση, ο ληστής τον πυροβόλησε στην κνήμη.

Οι δράστες έβαλαν επί τόπου φωτιά στο αυτοκίνητο τους που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Κονδύλη και διέφυγαν, ενώ το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. 

Πριν απόλίγο σε ανάρτησή του ο θεατρικός σκηνοθέτης και συγγραφέας, Αντώνης Παπαδόπουλος που βρισκόταν στο σημείο την ώρα της συμπλοκής αναφέρει: «Νίκαια. Οδός Κονδύλη, πριν λίγο. Πυροβολισμοί, εμπρησμός αυτοκινήτου, μικροεκρήξεις, ένας τραυματίας. Αυτά για πρωί», ενώ στην φωτογραφία που πρόσθεσε φαίνεται ένα Hyundai Atos να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.