Το Παλαιό Φάληρο επέλεξε σήμερα να επισκεφθεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ως νέο σταθμό της περιοδείας του και μεταξύ των κεντρικών ομιλιών του, χθες (21/6) στη Θεσσαλονίκη και αύριο (23/6) στην πρωτεύουσα, στο Σύνταγμα, στον επίλογο της παρατεταμένης διπλής προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
 
Τον κ. Μητσοτάκη, τον οποίο πλαισίωνε η πλειοψηφία των υποψηφίων βουλευτών του Νοτίου Τομέα Β3 της Νέας Δημοκρατίας, υποδέχτηκε και ξενάγησε στο εμπορικό κέντρο στην πόλη μας, ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος, με την παρουσία Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Π. Φαλήρου.
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιηγήθηκε στην τοπική αγορά και συνομίλησε με καταστηματάρχες και περαστικούς, επισκέφθηκε τα ΚΕΠ Υγείας και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, προσκύνησε στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου και ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στο Π. Φάληρο, φθάνοντας στο προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, στο Φλοίσβο.
 
«Με χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα, στο Παλαιό Φάληρο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ευχαριστούμε, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και των συνδημοτών μας, για την τιμή που μας έκανε να επισκεφθεί και πάλι την πόλη μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος.