Μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μοχάμεντ Μπεν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν κόντρα στην Παρτιζάν.

Ο επιθετικός του Θρύλου δικαίωσε τους ανθρώπους της ομάδας που τον πιστεύουν και με δύο καταπληκτικά γκολ οδήγησε την ομάδα του σε μία φανταστική νίκη μέσα στο Βελιγράδι, φέρνοντας πολύ κοντά τον Ολυμπιακό στην πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Ο 28χρονος σέντερ φορ κράτησε, μοίρασε σωστά την μπάλα και κυρίως έδειξε την επιθετική του δεινότητα και το ταλέντο του να τελειώσει τις φάσεις τόσο στο 6’ όσο και στο 56’, στα σημεία δηλαδή που πέτυχε τα δύο γκολ των «ερυθρόλευκων».

Ο Μοχάμεντ Μπεν αδιαμφισβήτητα απέδειξε τι μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, δίνοντάς του πολύ ποιότητα και αποτελεσματικότητα στην επίθεσή του.

Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού το πέτυχε ο Εμενίκε λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Ο επιθετικός των ερυθρολεύκων αφού δέχτηκε μία έπειτα φανταστική πάσα του Φιγκέιρας στη συνέχεια πραγατοποίησε μία έξοχη τρίπλα και άδειασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 3-1 και διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα του ματς.

Ο Εμενίκε στις καθυστερήσεις του αγώνα έκανε το 3-1 και ανάγκασε το Στάδιο «Παρτιζάνα» να σωπάσει, δίνοντας ένα τεράστιο προβάδισμα στον Ολυμπιακό ενόψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».