Είναι γνωστό πως ο Κώστας Καραπαπάς, αναρτά συχνά πυκνά διάφορες φωτογραφίες που έχουν σχέση με λιοντάρια. Το λιοντάρι αποτελεί άλλωστε και σύμβολο του Πειραιά, καθώς υπάρχει και αντίστοιχο μαρμάρινο γλυπτό "ο Λέων του Πειραιώς" ύψους υπέρ των 3 μέτρων το οποίο βρισκόταν στον μυχό του λιμένα του Πειραιά μέχρι το 1687 όταν και το έκλεψε ο Φραγκίσκος Μορεζίνης

Αυτό το επιβλητικό λιοντάρι έβλεπαν όλοι οι ναυτικοί και οι επισκέπτες της πόλης και ονόμασαν το λιμάνι ως «Porto Leone»

 Ίσως αυτός είναι ένας από τους λόγους που το λιοντάρι αποτελεί κατά κάποιον τρόπο σήμα κατατεθέν σε πολλά από τα μηνύματά του ο διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ανάρτησε ακόμα ένα, αλλά εντελώς διαφορετικό από αυτά που συνηθίζει να ανεβάζει.

Ένα μήνυμα που συγκινεί και ευαισθητοποιεί κάθε ενσυνείδητο αναγνώστη 

Διαβάστε το... Αξίζει!

«Ο Σεσίλ, το λιοντάρι του βίντεο σκοτώθηκε βάναυσα πριν δυο χρόνια από ένα αμερικάνο οδοντίατρο (!) στο Εθνικό Πάρκο Χβάνγκε της Ζιμπάμπουε. Η φρικτή αυτή πράξη έγινε παγκοσμίως γνωστή. Πριν λίγες μέρες κάποιος άλλος "κυνηγός" σκότωσε τον γιό του Σεσίλ, τον Ξάντα... Τα λιοντάρια του Χβάνγκε γεννήθηκαν ελεύθερα αλλά και καταδικασμένα. Και ο άνθρωπος δείχνει σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη ποιός είναι το πραγματικό άγριο θηρίο...».