Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν από τα επίσημα παιχνίδια του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παρουσιάζοντας μία αρκετά καλή εικόνα, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς ο Μπέσνικ Χάσι.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε πως η ομάδα του θα είναι απόλυτα έτοιμη στο πρώτο ματς στην Σερβία κόντρα στην Παρτιζάν, ενώ επισήμανε πως αύριο, Πέμπτη θα αποφασίσει για τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην ευρωπαϊκή λίστα για τα δύο ματς με τους Σέρβους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Σήμερα η ομάδα μας ήταν αρκετά καλή. Είχαμε καλούς συνδυασμούς και ήμασταν αρκετά καλοί, όμως μας έλειπε η ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας. Θα είμαστε πανέτοιμοι με την Παρτιζάν».

Για την Παρτιζάν:

«Είναι μία πολλή καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολη αντίπαλος. Πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε, γνωρίζουμε τις δυνάμεις μας και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε.

Για το αν έχει αποφασίσει για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει με την σέρβικη ομάδα:

«Χρειαζόμαστε αλλαγές σε σχέση με τη σημερινή ημέρα. Εχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, όπως με τον Ρέτσο, τον Μπεν, τον Μποτία και τον Ταχτσίδη, ενώ κάποιοι έδειξαν πως δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση, όπως ο Βούκοβιτς. Θα μιλήσουμε σήμερα και αύριο έχουμε χρόνο και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για τους παίκτες που θα βρίσκονται στην λίστα».