Ο Ολυμπιακός διατήρησε και φέτος την παράδοση που "επιτάσσει" λίγες ημέρες πριν από τα Χρισστούγεννα, συγκέντρωση όλων εκείνων των ανθρώπων που καθημερινά παλεύουν για τη γιγάντωση της ομάδας, σε εορταστική εκδήλωση στο V’ammos. Με φόντο το θρυλικό Καραϊσκάκη, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού μας (και όχι μόνο), γιόρτασε στο εστιατόριο του γηπέδου, μέσα σε οικογενειακό κλίμα.

Ο χώρος είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για να υποδεχθεί άπαντες. Διοίκηση του Θρύλου, ποδοσφαιριστές, προπονητής, τεχνικό επιτελείο, εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, στο Ρέντη, στις Ακαδημίες, ήταν όλοι εκεί, ως ένα. Με τις οικογένειές τους. Το εστιατόριο του γηπέδου "Καραϊσκάκη" πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα και στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, τα παιδάκια όλης της ερυθρόλευκης οικογένειας είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν και να νιώσουν… Χριστούγεννα! Ο Άγιος Βασίλης ήταν εκεί, ενώ παρών ήταν και ο θρυλικός Λεόνε!

Όλοι οι καλεσμένοι διασκέδασαν με την καρδιά τους, συνομίλησαν, αντάλλαξαν ευχές και ενωμένοι, έδειξαν έτοιμοι να προχωρήσουν μπροστά, σε ένα ακόμη επιτυχημένο έτος για τον Ολυμπιακό μας!