Μπέσνικ Χάσι: Θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό στο Βέλγιο με αντίπαλο την Λόκερεν.

Ο Μπέσνικ Χάσι μετά το τέλος του παιχνιδιού στάθηκε στην εικόνα του Θρύλου στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ήταν πολύ καλός επιθετικά και δημιούργησε πολλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ.

Στη συνέχεια ο 45χρονος τεχνικός εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος στα προκριματικά του Champions League.

Παράλληλα, ο Χάσι αναφέρθηκε και στον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Θρύλου, λέγοντας ότι ο Νιγηριανός στράικερ έκανε πράγματα που του άρεσαν, παρότι δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους» από θέμα φυσικής κατάστασης .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός: «Είναι το πρώτο παιχνίδι που δεν καταφέρνουμε να σκοράρουμε. Δουλέψαμε πολύ καλά αυτές τις ημέρες στο Βέλγιο. Κάποια από αυτά που κάναμε στις προπονήσεις, τα κάναμε και στο γήπεδο Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Δεν πιέσαμε τους αντιπάλους μας όσο θα θέλαμε και δεν είχαμε βάθος στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε το παιχνίδι μας και δείξαμε μια καλύτερη εικόνα. Νομίζω, συνολικά ήταν καλύτερη η εικόνα μας».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στα προκριματικά του Champions League:«Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι. Σήμερα, πολλοί παίκτες μας έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Όπως ο Ρομαό, ο οποίος αγωνίστηκε και στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στη μεσαία γραμμή. Ειδικά στο κέντρο της άμυνας ήταν πολύ καλός. Πολύ καλά στοιχεία έδειξε και ο Σισέ. Μου άρεσαν κάποια πράγματα και από τον Εμενίκε, ο οποίος μάλιστα δεν είναι στο επίπεδο που είναι οι υπόλοιποι από θέμα φυσικής κατάστασης. Παράλληλα, είναι καλό που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλούς παίκτες σε διάφορες θέσεις. Όπως ο Φιγκέιρας που έπαιξε αριστερό μπακ».

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES