Η Χριστίνα Τσακιρίδου είναι αυτό που θέλει ο κάθε άντρας να έχει δίπλα του…

Με αναλογίες που κολάζουν ακόμα και το « Άγιο Όρος», αλλά και με ένα νάζι που σαγηνεύει όποιον την πλησιάσει, η Χριστίνα σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή.

Τα πράσινα λαμπερά της μάτια είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξεις. Στη συνέχεια όμως είναι αδύνατον να μην παρατηρήσεις τα μακριά και ατελείωτα πόδια της, το αλαβάστρινο δέρμα της, όπως και το πλούσιο μπούστο της, το οποίο εγκλωβίζει κάθε αντρικό βλέμμα και δροσίζει κάθε αμφιβληστροειδή.

Με πατέρα στρατιωτικό η Χριστίνα μεγάλωσε σε ένα συντηρητικό και προστατευμένο περιβάλλον. Θεσσαλονίκη, Χίος, Μυτιλήνη, Βρυξέλλες, αλλά και Αθήνα είναι λίγες από τις περιοχές που έζησε και την βοήθησαν να πλάσει ή μάλλον να σμιλεύσει τον χαρακτήρα της.

 Ένα χαρακτήρα αρκετά ώριμο και ευπροσήγορο παρά το νεαρό της ηλικίας της. Κάτι που φαίνεται και από τα κριτήρια που βάζει στους άντρες.  Καθώς αυτό που νοιάζει την Χριστίνα και πιστεύει πως καθορίζει μία σχέση είναι η ευγένεια, ο σεβασμός και η ειλικρίνεια. Αν ο άντρας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και παράλληλα γεύεται τη χαρά του να δίνει και να προσφέρει τότε διαθέτει όλα τα απαραίτητα εχέγγυα για να του δώσει χώρο και να του επιτρέψει να την διεκδικήσει.

Η Χριστίνα Τσακιρίδου στα 20 της χρόνια έχει ήδη αρκετές διακρίσεις και τίτλους στο μόντελινγκ και αποτελεί ταυτόχρονα την προμετωπίδα του αισθησιασμού για κάθε άντρα, σε κάθε ηλικία.