Ο Κώστας Φορτούνης στο φιλικό με την Μαλίν σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και ανάγκασε τους Βέλγους να υποκλιθούν στο ταλέντο του. Ο διεθνής μέσος, ο οποίος πέτυχε το γκολ της χρονιάς, μίλησε για το πανέμορφο τέρμα που σημείωσε και τόνισε ότι είναι κάτι που δοκιμάζει συχνά στις προπονήσεις.

Παράλληλα, ο ηγέτης του Θρύλου αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας στο φιλικό με την Μαλίν και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο πολλά από αυτά που τους ζητάει ο Μπέσνικ Χάσι στις προπονήσεις.

Τέλος, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους στα επόμενα φιλικά, προκειμένου να είναι έτοιμοι στα προκριματικά του Champions League.΄

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Olympiacos TV

Για το γκολ και το αν θα περίμενε η μπάλα να πάρει αυτή την πορεία: «Το προσπαθώ πολλές φορές στην προπόνηση, το προσπαθώ και στον αγώνα μερικές φορές. Όποτε μου βγαίνει είναι ένα πανέμορφο γκολ. Αυτό όσο το κάνω μέσα στην προπόνηση, μπορεί και να μου βγαίνει και μέσα στον αγώνα. Οπότε ναι, το ήθελα».

Για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με την Μαλίν και το αν θεωρεί ότι η ομάδα θα είναι στο επίπεδο που πρέπει στα πρώτα επίσημα παιχνίδια: «Παίξαμε με μια καλή ομάδα, που παίζει στο βέλγικο πρωτάθλημα. Εμείς δείξαμε από την πλευρά μας ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο.  Κάναμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μέσα στην προπόνηση ώστε να είμαστε έτοιμοι και στα άλλα φιλικά να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά».

Δείτε το βίντεο: