Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε ο Λούκας Αλκαράθ. Ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας είχε παίκτη πέρυσι στη Γρανάδα τον Μεχντί Καρσελά και στις δηλώσεις του έκανε λόγο πως ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, που μπορεί να τον βοηθήσει.

Αναλυτικά μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης του Αλκαράθ στο Sport 24 Radio 103,3

Για το ποια είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μεχντί Καρσελά: "Είναι ένας παίκτης με πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά. Είναι αριστεροπόδαρος, αλλά για εμένα μπορεί να παίξει στα δεξιά με ανάποδο πόδι".

Για το πόσο χρήσιμος μπορεί να φανεί ένας παίκτης αυτά τα χαρακτηριστικά στον Ολυμπιακό: "Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή της μπάλας και συνήθως οι αντίπαλες ομάδες τον περιμένουν. Μπορεί να βοηθήσει, να διασπάσει την άμυνα και να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις".

Για τον χαρακτήρα του Μεχντί Καρσελά: "Είναι πάρα πολύ αγαπητός. Κερδίζει τα αποδυτήρια. Στην Γρανάδα είχε πολύ καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες του".

Για το αν τον εξέπληξε η απόφαση του να έρθει στον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είναι σημαντικό βήμα που πήγε στην Ελλάδα, μην ξεχνάμε ότι είναι μία ομάδα που έχει ως παράδοση να κατακτά το πρωτάθλημα, οπότε θα τον βοηθήσει αυτή η μεταγραφή".