Τις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Σαλαμίνος , όπου «χτυπά» η καρδιά του Πολεμικού μας Ναυτικού, όπου ενημερώθηκε «εφ΄όλης της ύλης» επί θεμάτων της αρμοδιότητός του, επισκέφτηκε ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης , συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Διοικήσεως Διοικητικής Μερίμνης Ναυτικού Αντιναύαρχο Νικόλαο Καφέτση. Τους υποδέχτηκε ο Διοικητής του Ναυστάθμου αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Μπαμπλένης .

Ο αρχηγός ΓΕΝ επισκέφτηκε τους χώρους επισκευών του Ναυστάθμου, όπου ενημερώθηκε από τους επικεφαλής για τις τρέχουσες δραστηριότητές τους, ενώ αργότερα, στο πλαίσιο της συνεχίσεως των προσωπικών επαφών του με στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, μίλησε σε συγκέντρωση του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού που υπηρετεί στο Ναύσταθμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σκοπός των ομιλιών αυτών του αντιναυάρχου Τσούνη είναι αφενός μεν η ενημέρωση των στελεχών του ΠΝ για την παρούσα κατάσταση, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ΠΝ και τις δράσεις που αναλαμβάνονται, αφετέρου δεν να ακούσει τις απόψεις ή τα προβλήματα του προσωπικού, έχοντας έτσι μαζί του αμφίδρομη επικοινωνία.