Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά με την οποία ξεμπροστιάζει τους «Καμμένους» φαίνεται πως έφερε σε δύσκολη θέση τους ΑΝ.ΕΛ και ειδικότερα τον βουλευτή της Β΄ Πειραιά Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος μπήκε στον πειρασμό να σχολιάσει και να εισπράξει μία αποστομωτική απάντηση από τον διευθυντή επικοινωνίας των ερυθρολεύκων.

Ο Κώστας Καραπαπάς στην ανάρτηση του αυτή έχει μία φωτογραφία με τον Πάνο και τον Δημήτρη Καμμένο την οποία συνοδεύει με την εξής λεζάντα «Εδώ οι δυο Καμμένοι. Για τον δεξιά τα ξέρετε όλα! Για τον αριστερά να σας πω εγώ. Είναι βουλευτής Πειραιά (!) που χειροκροτούσε με φανατισμό όταν ο πρόεδρος των Εξαρτημένων Ελλήνων προκαλούσε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Όμως στο Καραϊσκάκη, πρώτη μούρη, λεζάντα, ο... "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ". Αν αγαπιέται με τον αρχηγό του, καλά κάνει. Δε μας αφορά. Όμως ρε γλίτσα, δεν πέρασαν παρά λίγες μέρες που περίμενες είκοσι λεπτά μέσα στον ήλιο στην Πλατεία Αλεξάνδρας (στα εγκαίνια του Μνημείου του Ποντιακού Ελληνισμού) για να χαιρετήσεις τον κ. Μαρινάκη και να βρίζεις τον τύπο που φωτογραφίζεσαι μαζί με τα χειρότερα λόγια! Είκοσι άνθρωποι ήταν μπροστά (και κάμερες επίσης). Το λέω γιατί όλοι οι καμμένοι στα ψέμματα είστε αδίστακτοι. Το μόνο που θα πω είναι να είναι ψύχραιμος ο κόσμος μας και να μην απαντάει σε προκλήσεις. Ειδικά απο ψεκασμένους του χθες και καταδικασμένους του αύριο...»

Ο Δημήτρης Καμμένος μετά από αρκετή ώρα και αφού είδε την αποδοχή που είχε η συγκεκριμένη ανάρτηση από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενέδωσε στον πειρασμό και επιχείρησε να στρεψοδικήσει κάνοντας λόγο για ψεύδη από τη μέρια του κ. Καραπαπά, ο οποίος δεν άκουσε τον δίαλογο μεταξύ του ιδίου και του κ. Μαρινάκη

Όπως ήταν φυσικό η αντίδραση του κ. Καραπαπά ήταν ακαριαία και άκρως «πειραιώτικη» καθώς του ζήτησε στα ίσα να απαντήσει αν εκείνη την ημέρα που έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τον ποντιακό Ελληνισμό στον Πειραιά, έβριζε ή όχι τον αρχηγό των ΑΝ.ΕΛ.  Τόνισε μάλιστα, πως για να πλησιάσει τον κ. Μαρινάκη και να δηλώσει σε αυτόν πως δεν έχει καμία σχέση με όσα λέει ο πρόεδρος του κόμματος του, ο Δημήτρης Καμμένος περίμενε μέσα στον ήλιο για αρκετή ώρα και έσπρωχνε τον κόσμο.

 

Μετά από την ουσιαστική παρέμβαση του Κ. Καραπαπά ο λόγος πέρασε στον κόσμο που «έκραξε» στην κυριολεξία τον Δ. Καμμένο, τις επιλογές του, αλλά και το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ.

Η παρέμβαση του κόσμου ήταν τέτοια που ανάγκασε τον Δ. Καμμένο να επανέλθει μετά από αρκετή και να επιχειρήσει να στρογγυλέψει τις γωνίες προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα…

Ο κ. Καμμένος εμφανώς αμήχανος από τα ερωτήματα και την αντίδραση του κόσμου έγραψε διαδοχικά σχόλια στα οποία τονίζει πως «είναι ντροπή να τσακώνεται ο κόσμος του Ολυμπιακού μεταξύ του», ενώ παράλληλα επισημαίνει πως είναι ο μόνος που μελέτησε τον φάκελο του Ολυμπιακού όταν αυτός διαβηβάστηκε στη βουλή.  

    

Η αμηχανία του αυτή φάνηκε και στο τελευταίο του σχόλιο που αναφέρει πως δεν κάνει διάλογο και πως δεν θα συμμετάσχει στην κατασκευή τεχνητών εχθρών 

 

Σε αυτό το σημείο επέστρεψε ο κ. Καραπαπάς και αναρωτήθηκε  το αυτονόητο, πώς δηλαδή δεν κάνει κάποιος διάλογο όταν κάνει συνέχεια αναρτήσεις;  Ενώ του επισημαίνει πως γνωρίζει τι είπε, γιατί κάθονταν δίπλα, για την ακρίβεια 10 εκατοστά 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως αδιάψευστος μάρτυρας στα όσα ισχυρίζεται ο κ. Καραπαπάς, σχετικά με την παρουσία και τη δράση του Δημήτρη Καμμένου στην τελετή των αποκαλυπτηρίων του μνημείου για τον Ποντιακό Ελληνισμό, είναι η κάμερα του peiraiasnews.gr που στις 21 Μαΐου ήταν στην πλατεία Αλεξάνδρας και απαθανάτισε όντως τον κ. Καμμένο να περιφερέται και να να συνομιλεί με τα στελέχη των ερυθρολεύκων, σε όντως απολογητικό ύφος, ενώ παράλληλα στέκονταν ένα βήμα πίσω από τον κ. Μαρινάκη, προκείμενου να μπει στο πλάνο και να δείξει με αυτό τον τρόπο πως δεν έχει καμία σχέση με τον αρχηγό του Πάνο Καμμένο  ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε κάνει άσεμνες χειρονόμιες κατά του κόσμου του Ολυμπιακού.