Ο Θρύλος την Τετάρτη απέκτησε τον «μπόμπερ» Εμενίκε και πλέον απομένουν τα τυπικά για ανακοινωθεί και η προσθήκη του «ζογκλέρ» Καρσελά. Ο Μαροκινός εξτρέμ θα διαδεχθεί τον Νιγηριανό στράικερ και όπως όλα δείχνουν ο επόμενος που θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα είναι ο Γκιγιόμ Ζιλέ! Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, είναι θέμα ωρών να κλείσει ο Βέλγος χαφ!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με ένα μεταγραφικό ντεμαράζ φέρνουν στην Ελλάδα σπουδαίους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα τη βοηθήσουν στη μεγάλη μάχη που θα δώσει για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Ο Ζιλέ είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μπέσνικ Χάσι από το Βέλγιο. Ο 33χρονος έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Αντερλεχτ και την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στην Γαλλία με την Ναντ. Οι «ερυθρόλευκοι» αποδεικνύουν περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι είναι έτη φωτός μακριά από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Ο Θρύλος αποκτά παίκτες από το πάνω ράφι και οι υπόλοιπες ψωνίζουν από το «πανέρι»!

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί το αναλυτικό ρεπορτάζ για τον Βέλγο χαφ.