έρχεται ο Εμενίκε

Ο Εμάνουελ Εμενίκε είναι πάρα πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, όπως σημειώνουν στο εξωτερικό. Οι Τούρκοι γράφουν και ξαναγράφουν πως ο Νιγηριανός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Θρύλο και πως σήμερα κιόλας θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Και φαίνεται πως το θέμα θα τελειώσει, με τον Θρύλο να αποκτά έναν ικανό φορ.

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» γράφει πως ολόκληρη η Τουρκία βουίζει πως ο Εμενίκε έχει κλείσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Και ότι θα ανακοινωθεί σήμερα η μεταγραφή του, με τον Ολυμπιακό, πάντως, να μην επιβεβαιώνει. Όμως, ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο πως η μεταγραφή είναι πάρα πολύ κοντά.

Όλο το ρεπορτάζ για τον Νιγηριανό φορ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί και πώς έχουν έως τώρα τα πράγματα σχετικά με τον Εμενίκε, ο οποίος μετά και τις αναρτήσεις του στα social media, θεωρείται ξένο σώμα από τη Φενέρμπαχτσε, που συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς αυτόν, αφού ο Αϊκούτ Κοτσαμάν τον έχει θέσει εκτός.

Όσον αφορά στη «Fanatik», γράφει πως ο παίκτης έχει κάνει ήδη πράξη τη μεταγραφή του και πως αυτή στοίχισε δύο εκατ. ευρώ. Η ανακοίνωσή του θα γίνει αύριο.

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES