Σε μία διαπίστωση προχώρησε ο πρώην βουλευτής της Β΄ Πειραία Κανέλλος Λάλος, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook παρέθεσε απόσπασμα από δελτίο τύπου της Περιφέρειας, με το οποίο ουσιαστικά αποδεικνύεται, πως η τοπική κοινότητα δεν μπορούσε να βρει πως οι δυσάρεστες οσμές προκύπτουν από μια ουσιαστικά λειτουργούσα βιομηχανία στην περιοχή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κανέλλου Λαλού

Απόσπασμα από το δελτίο τύπου της Περιφέρειας

<<Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/6) στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των έντονων και δυσάρεστων οσμών που κατά περιόδους εκδηλώνονται με ένταση στην περιοχή του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Πρόκειται για μια περιοχή με συσσωρευμένα και χρόνια περιβαλλοντικά προβλήματα, τα οποία σχετίζονται με τη λειτουργία μεγάλου αριθμού από βαριές και οχλούσες βιομηχανικές και βιοτεχνικές χρήσεις. Στα χρόνια περιβαλλοντικά προβλήματα, η εκδήλωση κατά περιόδους έντονων και δυσάρεστων οσμών επιβαρύνει το περιβάλλον και δημιουργεί εύλογη ανησυχία στους κατοίκους.

Από τους μέχρι σήμερα ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή, δεν έχει εντοπιστεί η προέλευση των οσμών και η ταυτοποίηση του είδους του ρυπαντικού φορτίου.>>

Συμπέρασμα δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν την προέλευση των οσμών, από την μια ουσιαστικά λειτουργούσα βιομηχανία στην περιοχή.

Μάλλον ισχύει το, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ