Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησαν το UEFA Youth League οι Νέοι του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά αν και κέρδισε με 2-0 την Άρσεναλ το απόγευμα της Τετάρτης στο Ρέντη, αποκλείστηκε με 10 βαθμούς από την διοργάνωση αφού η Μπάγιερν Μονάχου επικράτησε με 1-0 της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. 
 
Μετά από τη νίκη της Μπάγιερν για την 6η ημέρα της διοργάνωσης, η Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός και η Ντιναμό ισοβάθμησαν με 10 βαθμούς, αλλά οι Κροάτες και οι Άγγλοι ευνοήθηκαν από τα κριτήρια της UEFA (βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια) και συνεχίζουν στο Youth League. 
 
Οι παίκτες του Ολυμπιακού αν και πληροφορήθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα το αποτέλεσμα στην Κροατία δεν πτοήθηκαν και παίζοντας με φοβερό ζήλο κατάφεραν να κλείσουν με νίκη στον 6ο όμιλο η οποία είναι και η 3η τους! 
 
Το 1-0 σημείωσε στο 11o o Μανθάτης, ο οποίος είχε σκοράρει και στο Λονδίνο, απέναντι στην Άρσεναλ. Ο Γιάννης Λάτσι συνδυάστηκε έξοχα με τον Γιώργο Μανθάτη μέσα στην μικρή περιοχή και ο τελευταίος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Ολυμπιακός πίεζε συνεχώς τους Λονδρέζους και στο 37’ σημείωσε και το 2ο του γκολ. Ο αρχηγός Μανώλης Σάλιακας έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά μέσα στην περιοχή στον Δήμο Χαντζάρα ο οποίος μπήκε... με την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα μας είχε ευκαιρίες και στο 2ο ημίχρονο για να διευρύνει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε. 
 
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας: "Αυτά τα παιδιά μας έκαναν σήμερα υπερήφανους και τίμησαν τον Ολυμπιακό. Έχουν μέλλον και θα πρέπει να δουλέψουν πιο σκληρά για να πετύχουν. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εμείς τα δώσαμε όλα και με τα λάθη μας και τα σωστά μας φτάσαμε έως εδώ. Μέσα από αυτή την διαδικασία τα παιδιά πήραν σημαντικές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια της καριέρας τους"
 

Τελική Βαθμολογία (6ος όμιλος-6 αγώνες):

1. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 9-8 12

2. Άρσεναλ 9-7 10

3. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 9-8 10

4. Μπάγιερν Μονάχου 3-7 4 
 

 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Τόλι, Βατουσιάδης, Νικολάου, Ρέτσος, Μεγαρίτης (86’ Λάμπρου), Μανθάτης, Ανδρούτσος (81 Κιρτζιαλίδης), Χαντζάρας (75’ Βρουσάι). 
 
ΑΡΣΕΝΑΛ: Κέτο, Μπόλα (79’ Ρόμπινσον), Πλεγκουεθουέλο, Σιφ, Ταμπί, Μπιέλικ, Κρόουλι (71’ Μούργος), Γουίλοκ (63’ Νέλσον), Μάλεν, Χιντς, Μαβιντιντί.