Εξελίξεις με Πελεγκρίνο

Το θέμα του προπονητή είναι το φλέγον αυτή την περίοδο για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες αναζητούν τον τεχνικό που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας και πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Είναι γνωστό πως δεν μένει στην Αλαβές, με τον Ολυμπιακό να του έχει καταθέσει μια πολύ σοβαρή πρόταση, όπως γράφεται.

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει ρεπορτάζ για το θέμα του Αργεντινού προπονητή, ο οποίος είπε πως θα απαντήσει έως αύριο. Χθες βράδυ, πάντως, στην Ισπανία, γράφτηκε πως θα επιστρέψει στην πατρίδα του την Αργεντινή για προσωπικούς λόγους. Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί και τις εξελίξεις που θα φέρει μια καταφατική ή αρνητική απάντησή του.

Από εκεί και πέρα, η ιστοσελίδα as.com κάνει λόγο πως οι δύο πλευρές, η Αλαβές και ο Πελεγκρίνο δηλαδή δεν τα βρήκαν στο οικονομικό τη στιγμή που έπρεπε και πως πλέον το τέλος της συνεργασίας τους είναι οριστικό. Υπάρχουν και δηλώσεις διάφορων μελών του συλλόγου, κάνοντας λόγο πως ο Πελεγκρίνο είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, κάτι που δείχνει το πόσο μπορεί να αλλάξει μια ομάδα.

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ και στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES