Σ' αγώνα της 13ης ημέρας του Πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ K-20 που διεξήχθη στην Κομοτηνή το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Πανθρακικό. 

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με πλασέ του Αντώνη Βατουσιάδη στο 16', αλλά αν και είχε ευκαιρίες όπως και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν κατάφερε να βάλει και άλλα γκολ. Ο Πανθρακικός ισοφάρισε σε 1-1 στο 73' και στο 77' ο Αντώνης Βατουσιάδης έχασε μεγάλη ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα με σουτ του στο δοκάρι! 

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού συνεχίζει μετά από 10 αγώνες στη διοργάνωση να είναι αήττητη, έχοντας 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη "φιλοξενεί" την Άρσεναλ στο Ρέντη για την 6η ημέρα του UEFA Youth League και με νίκη παίρνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μετά από τον αγώνα τόνισε: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Δημιουργήσαμε φάσεις αλλά ήμασταν άτυχοι. Έγιναν πολλά λάθη και μας κόστισαν. Συνεχίζουμε και αναλύοντας τα λάθη μας πάμε για τον αγώνα της Τετάρτης με την Άρσεναλ που είναι πολύ διαφορετικός"

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κατσιμήτρος, Βατουσιάδης, Τόλι, Σάλιακας, Τσιμίκας, Μεγαρίτης, Χρήστου (61' Ρέτσος), Τζουμάκης (67' Χαντζάρας), Λάτσι, Ανδρούτσος (80' Κιρτζιαλίδης), Μανθάτης.