Ψάρια από ζυμάρι, καράβια από χαρτί, χταπόδια από ανακυκλώσιμα υλικά αλλά και μουσικοκινητικά δρώμενα περιλαμβάνει το 1ο Παιδικό Προσχολικό Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών  Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη  που θα πραγματοποιηθεί στα Ανοιχτά θέατρα της πόλης.

Με «Μια Ελλάδα φως» θα «γεμίσουν» οι μικροί φίλοι το Ανοιχτό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»,  την Παρασκευή 26 Μαϊου. Με κίνηση και μουσική, τα νήπια θα αποδώσουν με τον δικό τους τρόπο θέματα όπως:  “Ελλάδα μου όμορφη”, “Στου ουρανού την άκρη, φιλία, ειρήνη και αγάπη” και “Καλοκαιρινές διακοπές με φίλους, οικογένεια σε θάλασσες & ακτές”  στις 30 και 31 Μαϊου και 1η Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας .

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου από τις 7 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του α' βρεφικού σταθμού του Αγ.Ι.Ρέντη, τα παιδιά με την συνδρομή της καλλιτεχνικής ομάδας των ΚΑΠΗ της πόλης, θα κατασκευάσουν ψάρια και άλλα θαλάσσια είδη από ζυμάρι και άχρηστα υλικά, καράβια από χαρτί, αποτυπώματα καλοκαιρινών σχεδίων και σαπουνόφουσκες. Ακόμη θα μπορούν να πάρουν μέρος σε παραδοσιακά και ομαδικά παιχνίδια καθώς και σε δράσεις ψυχοκινητικής αγωγής έχοντας ως σημείο αναφοράς το νερό,  το ψάρεμα αλλά και τα λουλούδια.  


 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Κύπρου και Προύσσης

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

Νάξου και Σταυράκη

Α’ Βρεφικός Σταθμός Αγ.Ι. Ρέντη

Κωνσταντίνου Καβάφη και Κωνσταντινουπόλεως

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 19.00