Στην Ελλάδα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος απόλαυσε τις διακοπές του στην Ελούντα και έστειλε με τον τρόπο του μήνυμα επιστροφής.

Ο Παϊτίμ έφυγε, όμως, από τη χώρα μας με προορισμό το Λος Αντζελες. Περιμένει τις εξελίξεις, ενώ ο δανεισμός του στη Νότιγχαμ Φόρεστ έληξε και είναι δεδομένη η επιθυμία του να επιστρέψει στον Πειραιά για να παίξει ποδόσφαιρο.

Τον δεσμεύει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ενώ ο ίδιος είχε κάνει προσπάθεια να γυρίσει στον Ολυμπιακό ακόμα και τον Ιανουάριο.

Ο παίκτης θέλει να γυρίσει στο Ρέντη και διατηρεί επαφή με ανθρώπους της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» στη μεσαία γραμμή έχουν τον Ρομαό, τον Μαρτίνς, τον Ανδρούτσο και τον Μπουχαλάκη. Ο Κασάμι είναι ένας παίκτης που η ποιότητά του δεν αμφισβητείται και στα καλά του μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Πέρσι, αν και έκανε την προετοιμασία της ομάδας, «κόπηκε».

Σαφώς θα παίξει ρόλο η άφιξη του νέου προπονητή, αλλά και το πόσο αλλαγμένος είναι ο Ελβετός, ο οποίος δεν είναι ψέμα πως έχει έναν «περίεργο» χαρακτήρα, αλλά από την άλλη μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στην ομάδα.