Απόψε στις 20:30 στον Ναό γίνεται η φιέστα της ομάδας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου. Οι Πειραιώτες γιορτάζουν για μια ακόμα φορά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε μήνυμα στα social media, στο οποίο καλεί τον κόσμο της ομάδας να πάει στον Ναό και να πανηγυρίσει την κούπα και την κατάκτησή της.

«Λίγες ώρες έμειναν για τον εορτασμό ενός ακόμα ΘΡΥΛΙΚΟΥ πρωταθλήματος! Σας περιμένουμε όλους σήμερα στις 20:30 στο γήπεδό μας, να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας για την κατάκτηση του 44ου και 7ου πρωταθλήματος στην ιστορία μας. Δώρα, εκπλήξεις και πολλά ακόμα θα σας περιμένουν στον ΝΑΟ μας από νωρίς. Ελάτε να σηκώσουμε την κούπα! ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ!», ήταν το μήνυμα.

 

 

Λίγες ώρες έμειναν για τον εορτασμό ενός ακόμα ΘΡΥΛΙΚΟΥ πρωταθλήματος! Σας περιμένουμε όλους σήμερα στις 20:30 στο γήπεδό μας, να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας για την κατάκτηση του 44ου και 7ου πρωταθλήματος στην ιστορία μας. Δώρα, εκπλήξεις και πολλά ακόμα θα σας περιμένουν στον ΝΑΟ μας από νωρίς. Ελάτε να σηκώσουμε την κούπα! ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ! #olympiacos #celebration #7inarow #44champions #champions44ever #superleague #champions #fiesta #djantonisdimitriadis #ΜΕΛISSES

A post shared by olympiacosfc (@olympiacosfc) on