Με την… ουρά στα σκέλια έφυγε ο ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία εξέτασε σήμερα την υπόθεση του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι προσπαθούσαν να ανεβάσουν τους τόνους όλες αυτές τις ημέρες επιδιώκοντας τιμωρία του Θρύλου, έδωσαν το «παρών» ως έχοντες έννομο συμφέρον, ωστόσο ξεφτιλίστηκαν!

Πιο συγκεκριμένα, επιχείρησαν να επιβάλουν ως μάρτυρα τον Μίλτο Καλόγηρο, ο οποίος ως γνωστόν ανήκει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Θεσσαλίας (του… Μπέου)! Ωστόσο, η Επιτροπή τους απέρριψε! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καλόγηρος ήταν παρατηρητής τηλεοπτικών σε εκείνο το παιχνίδι και στις γενικές παρατηρήσεις είχε γράψει «ουδέν»! Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν… σόου, ζητώντας το υλικό από τις κάμερες, ωστόσο ήταν προφανές ότι επρόκειτο καθαρά για κινήσεις εντυπώσεων και όχι ουσίας.

«Η Super League μας ζητά να βγάλουμε απόφαση ως τη Δευτέρα. Θα προσπαθήσουμε, αλλά δεν είναι σίγουρο», είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΟΙΝΗ!

Από εκεί και πέρα, πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι θα είναι σκάνδαλο αν δεν πέσει η ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Ο Ολυμπιακός απέδειξε το διάτρητο του σκεπτικού της πρωτοδίκης απόφασης, αφού ούτε εκτεταμένα επεισόδια έγιναν, ούτε έπρεπε να ληφθεί υπόψη η έκθεση της Αστυνομίας. Με βάση φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή δεν έπρεπε να υπάρχει καν ποινή.