Ο Ολυμπιακός παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται από τους… εξυγιαντές και τους δήθεν αντικειμενικούς, κατάφερε να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα και απέδειξε για πολλοστή φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο Θρύλος κόντρα σε όλους και σε όλα πήρε τον τίτλο και την Κυριακή θα τον γιορτάζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» μαζί με χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ! Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα ετοιμάζουν τρελό πανηγύρι για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου και συνολικά 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

Συγκεκριμένα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα στήσει μια μεγάλη γιορτή, στην οποία θα δώσουν συναυλία οι «Μέλισσες», ενώ παράλληλα θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του συλλόγου.

Ο Τάκης Λεμονής, οι ποδοσφαιριστές του, η διοίκηση και ο κόσμος θα πανηγυρίσουν με τη ψυχή τους την κατάκτηση του πιο μάγκικου πρωταθλήματος και οι… εξυγιαντές θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ!

Ο Θρύλος γκρέμισε την άθλια προπαγάνδα τους, κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο το πρωτάθλημα και πλέον ήρθε η ώρα να το γιορτάσει μαζί με τους οπαδούς του. Οι εχθροί του για μια ακόμα χρονιά θα τον δουν να σηκώνει το τρόπαιο και θα μείνουν με την… εξυγίανση στο χέρι!