Την εποχή πού στο ελληνικό ποδόσφαιρο κυριαρχούν οι αχρείοι, οι ανήθικοι ρουφιάνοι, τα τσατσοειδή της δημοσιογραφίας, οι σκοτεινοί καταδότες, οι στημένοι προβοκάτορες και τα κάθε λογής λαμόγια, οι δοτοί πού διοικούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ την ΕΠΟ επιδίδονται σε ΡΕΣΙΤΑΛ αντιολυμπιακής δράσης.

Τελευταία τους δράση, ο ορισμός ως παρατηρητή του σημερινού αγώνα στο ΟΑΚΑ ενός Βράκα (ή Βρακά) ο οποίος τυγχάνει πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου. Πρόκειται για ένα φανατικό αντιολυμπιακό, κολλητό φίλο του Γραμμένου, οπαδό του Μπάουγκ, ο οποίος είχε βραβεύσει τον Ιβάν Σαββίδη για την … «προσφορά του» ( δεν γνωρίζω σε τι ακριβώς, αλλά … μπορώ να υποθέσω : Στο … ελληνικό ποδόσφαιρο!). 

Ο γιός του Βράκα (ή  Βρακά) αγωνίζεται στην Κ.20 του Πάοκ.

Όπως αντιλαμβάνεται και ο διαθέτων κοινό νου, οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ της ΕΠΟ, δεν αφήνουν ΤΙΠΟΤΑ στην τύχη ! Φροντίζουν και την τελευταία λεπτομέρεια, μην τυχόν και στραβοκοιτάξει κανένας Ολυμπιακός κανένα διαιτητή ή παράγοντα της Κούλας, να «επέμβει» ο έντιμος παρατηρητής και να τον τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί!

Το γράφουμε λοιπόν ευθέως: ΣΤΗΜΕΝΟ θα είναι το σκηνικό και για σήμερα το απόγευμα. Από κει και πέρα, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να ΓΥΡΙΣΕΙ ο ΤΡΟΧΟΣ. Και μέχρι τότε, καθημερινά θα τα λέμε και θα τα αποκαλύπτουμε ΟΛΑ.