Μόνο η Ελληνική Αστυνομία ελέγχει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και τις κάμερές του στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως ξεκαθάρισε με δήλωσή του ο Κώστας Καραπαπάς. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού έβαλε στη θέση τους όσους προπαγανδίζουν εις βάρος του Θρύλου, προσπαθώντας να του επιρρίψουν ευθύνες.

Όπως υπογράμμισε, αυτό που ζητήθηκε από την "Καραϊσκάκης ΑΕ" (και όχι από την ΠΑΕ) είναι το υλικό από τις κάμερες καταγραφής του Σταδίου, οι οποίες δεν έχουν σχέση με το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Η δήλωση του Κώστα Καραπαπά:

«Διαβάζουμε και ακούμε διάφορους άσχετους να τοποθετούνται σε ό,τι αφορά στις κάμερες παρακολούθησης του γηπέδου και να λένε ότι σβήστηκαν, άλλοι να ανοίξουν και γίνεται μια προσπάθεια να υπάρχει σύγχυση! Για να τελειώνουμε: Το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας του αγώνα και οι κάμερές του ελέγχονται απολύτως από την Αστυνομία που έχει όλο το υλικό!

Ο,τι προβλέπει ο αθλητικός νόμος και οι βουλές της ΓΓΑ να καταγράφεται σαν υλικό, καταγράφεται από τις κάμερες που ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ η Ελληνική Αστυνομία. Αυτό που ζητήθηκε από την "Καραϊσκάκης ΑΕ" και όχι από την ΠΑΕ, είναι αν υπάρχει επιπλέον υλικό από τις κάμερες καταγραφής του Σταδίου, που δεν έχουν σχέση με το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Οι κάμερες αυτές τοποθετήθηκαν το 2004 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και βρίσκονται σε χώρους όπως οι σκάλες που μπαίνουν οι θεατές του αγώνα ή τα κυλικεία. Μιλάμε για ένα παλαιό σύστημα με περιορισμένη καταγραφή που προφανώς δεν έχει σχέση με το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, που ξανατονίζω ότι το χειρίζεται μόνον η αστυνομία. Φτάνει πια με τις σαχλαμάρες του κάθε βαλτού και του κάθε άσχετου».