Οσο κι αν επιχειρούν κάποιοι να βλάψουν τον Ολυμπιακό, τόσο θα πέφτουν σε… τοίχο. Παρά τα όσα διαρρέουν σκόπιμα εναντίον του Θρύλου τα ΜΜΕ των δήθεν εξυγιαντών, ο Γιάγια Μπανανά ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στο contra.gr ότι κανένας δεν πείραξε τόσο τον ίδιο, όσο και τους συμπαίκτες του, στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Θρύλο, στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1/4).

Μια ακόμη σκευωρία, λοιπόν, φαίνεται ότι καταρρέει και, μάλιστα, από το στόμα ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια εκείνου του ματς. Να δούμε, λοιπόν, τι άλλο θα ανακαλύψουν για να συνεχίσουν τον «βρώμικο» πόλεμό τους κάποιοι…

Η συνέντευξη του στόπερ του Πλατανιά στο contra.gr: Μπορείς να μας πεις τι συνέβη εκείνη τη μέρα στο ημίχρονο του αγώνα, γιατί γίνεται μεγάλος θόρυβος για επεισόδια εις βάρος σας; «Ήταν όντως ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Στο ημίχρονο είναι αλήθεια πως υπήρξαν φωνές, προκλήθηκε μεγάλη ένταση, αλλά κανείς δεν μας πείραξε ούτε μας ακούμπησε. Αυτά τα πράγματα, με τις φωνές στα αποδυτήρια, δυστυχώς γίνονται στα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα.

Εμείς στον Πλατανιά έχουμε ένα ήσυχο και οικογενειακό γήπεδο, αλλά όταν παίζουμε με μεγάλες ομάδες, πάντα αντιμετωπίζουμε παρόμοιες συμπεριφορές και πίεση». Ο Πλατανιάς είναι από τις σταθερότερες του πρωταθλήματος.

Πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα; «Πιστεύω πολύ στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα μας. Και θεωρώ πως δεν είχαμε κάτι να ζηλέψουμε από τις ομάδες που θα παίξουν στα φετινά πλέι οφ. Στόχος μας θα μπορούσε να είναι και η Ευρώπη! Γιατί όχι...».