Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι η απολογία του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους κ.κ. Βασίλη Δημακόπουλο και Αργύρη Λίβα, ενώ ως μάρτυρες κατέθεσαν ο Γιάννης Βρέντζος από τον Θρύλο και ο Περικλής Λασκαράκης, ο βοηθός παρατηρητής του αγώνα με την ΑΕΚ, που έλεγε ό,τι ήθελε.

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξετίναξαν τον Λασκαράκη για την κατάθεσή του, όπως επίσης και ο Βρέντζος την έκθεση της αστυνομίας. Καθώς ο παράγοντας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήταν σωστός και είπε τα πράγματα όπως έχουν και όχι όπως τα λέει η προπαγάνδα. Η προθεσμία υπομνημάτων λήγει τη Δευτέρα στις 11 το πρωί και η απόφαση θα βγει αργότερα.

Αξίζει να τονιστεί πως στο μέσον της διαδικασίας, ο Λασκαράκης δεν αισθάνθηκε άνετα και ζήτησε καρέκλα να καθίσει. Ο Λασκαράκης, μάλιστα, ήταν μάρτυρας που υπέδειξε ο ΠΑΟΚ, ενός ΠΑΟΚ που υπέστη πλήρη ήττα, καθώς κάλεσε αυθαίρετα εξώδικες προσκλήσεις σε 10 μάρτυρες για να καταθέσουν. Στους πέντε διαιτητές του αγώνα, στους δύο παρατηρητές, στους παρατηρητές των τηλεοπτικών, ενώ κάλεσαν με εξώδικη πρόσκληση και τους Δημητριάδη, Λυσσάνδρου, που έφυγαν άπραγοι.

Ο Λασκαράκης κατέθεσε ως μάρτυρας του ΠΑΟΚ, με την έδρα να ζητά έναν μάρτυρα των Θεσσαλονικέων και όχι δέκα όπως ήθελαν αυτοί.