Σκανδαλώδη απόφαση πήρε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για το θέμα του Ολυμπιακού που αφορά στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε δεκτό το προκλητικό αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, η οποία θα γίνει τελικά αύριο! Κι όλα αυτά, παρά τις έντονες αντιδράσεις των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι είναι οι θιγόμενοι της υπόθεσης και ζήτησαν να γίνει κανονικά σήμερα η διαδικασία.

Τα όσα απίστευτα συνέβησαν, προκάλεσαν αρχικά το ξέσπασμα του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζου, και στη συνέχεια, μετά την απόφαση, εκείνο του δικηγόρου της ΠΑΕ, Αργύρη Λίβα.

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΡΕΝΤΖΟΥ

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε πρόσθετη παρέμβαση, η οποία ως γνωστόν ήταν εκπρόθεσμη. Γι’ αυτό ζήτησε αναβολή της εκδίκασης, προκειμένου να περάσει ένα 24ωρο και τελικά να ληφθεί υπόψη η πρόσθετη παρέμβασή της!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε τα πράγματα με το όνομά τους. «Από αβλεψία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ταλαιπωρούμαστε εμείς. Εμείς θιγόμαστε και είμαστε εκείνοι που έπρεπε να ζητήσουν αναβολή, όμως αντ’ αυτού τρέξαμε για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Δόξα τω Θεώ έχουν και δικά τους Μέσα οι άνθρωποι και τα μαθαίνουν πριν από εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέσω του δικηγόρου τους, Αργύρη Λίβα, οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να απορριφθεί η πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ (επειδή δεν είχαν περάσει 24 ώρες από την αναγγελία του κατηγορητηρίου). Μάλιστα, ο νομικός των Πειραιωτών πρόσθεσε ότι «ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στη διαδικασία, ούτε έχει μάρτυρα να υποδείξει».

Η Πειθαρχική Επιτροπή επιφυλάχθηκε να απαντήσει μέσω της απόφασής της, όμως στην πορεία προέκυψε το αίτημα αναβολής του ΠΑΟΚ και η διαδικασία διεκόπη, προκειμένου να αποφασίσει για το τελευταίο. Υστερα από 20 λεπτά, οι δικαστέ επέστρεψαν στην αίθουσα και, προς έκπληξη όλων, ανακοίνωσαν ότι η εκδίκαση της υπόθεσης αναβάλλεται για αύριο!

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ»

Ο Αργύρης Λίβας ζήτησε, από την πλευρά του, το αυτονόητο: «Εμείς είμαστε οι θιγόμενοι και θα προτιμούσαμε να δικαστούμε σήμερα. Γράφονται πολλά, λέγονται πολλά. Εχουμε πίσω μας μια ομάδα και δημιουργούν κλίμα, προσπαθώντας να επηρεάσουν καταστάσεις». Ωστόσο, ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής απάντησε: «Αναβάλουμε την εκδίκαση για αύριο». Τότε, ακολούθησε το ξέσπασμα του νομικού των Πειραιωτών…

«Επειδή βαλλόμαστε από τα ΜΜΕ, η διαδικασία εξελίχθηκε έτσι ώστε να φαίνεται ότι εμείς λογοδοτούμε. Είμαστε παραπονούμενοι 100%. Όπως σας είπε και ο κ. Βρέντζος, εμείς κάναμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι, όμως συρόμαστε σε αναβολή είτε από την Επιτροπή, είτε από τον ΠΑΟΚ. Πριν μπει από το παράθυρο στην υπόθεση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υποβάλουμε αίτημα να αποφασίσετε και για την πρόσθετη παρέμβασή της. Εμείς βαλλόμαστε πανταχόθεν.  Ο ΠΑΟΚ κατάφερε την αναβολή. Καταλαβαίνετε κι εσείς ότι έχουμε δίκιο, αλλά δεν μπορούμε να το βρούμε», ήταν τα λεγόμενά του.

Το «παρών» από πλευράς Πειραιωτών έδωσαν επίσης ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς.