Απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Live από το gavros.gr στις 19:30/CS3 Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να πάρουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, για να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, γνωρίζει πως να κερδίζει τέτοια παιχνίδια και με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να σπρώχνουν την ομάδα με τη δυνατή φωνή τους ο Ολυμπιακός θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Εκτός από την αποστολή για το συγκεκριμένο ματς έμειναν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι Λεάλι, Σισοκό, Παρέδες, Νικολάου, Βιάνα, ενώ λίγη ώρα πριν από την αναμέτρηση θα «κοπούν» φυσικά ακόμη δυο ποδοσφαιριστές, προκειμένου να προκύψει η τελική 18άδα.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.