Είναι νέα, όμορφη και 21 χρόνια μικρότερη από τον σύζυγο της.

Ο λόγος για την 25χρονη Τζάκι Σιμούν, η οποία είναι Λιβανέζα με γαλλική υπηκοότητα και από σήμερα μπορεί να ξυπνάει στο πλευρό του Κριστιάν Καρεμπέ, καθώς παντρεύτηκα όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο Δημαρχείο του Πειραιά

Παρόντες στην όμορφη αυτή στιγμή της ζωής τους, ήταν ο άλλοτε συμπαίκτης του Γάλλου, Τάκης Γκώνιας, όπως κι ο πρώην αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Πιέρ Ισά, καθώς επίσης φιλικά τους πρόσωπα από τον Λίβανο.

Η 25χρονη Λιβανέζα είχε γίνει παγκοσμίως γνωστή όταν η σέξι φωτογράφιση της στα χιόνια λίγο πριν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, προκάλεσαν σάλο. 

Οι καυτές φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν και στη χώρα της, με την ίδια να δέχεται πολλές αντιδράσεις, γεγονός που την έκανε να απολογηθεί.

Ναι, είχα φωτογραφηθεί για ένα ημερολόγιο μαζί με άλλους επαγγελματίες αθλητές πριν από τρία χρόνια. Το βίντεο και οι φωτογραφίες που τώρα βλέπετε ήταν από την προετοιμασία και δεν έπρεπε να κυκλοφορήσουν. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους σας. Γνωρίζω ότι ο Λίβανος είναι μια συντηρητική χώρα και ότι το βίντεο αυτό δεν ταιριάζει στον πολιτισμό μας. Καταλαβαίνω απόλυτα την κριτική σας», είχε γράψει η ίδια στο προφίλ της στο Facebook.

   

​