Χαράχθηκε στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού, καθώς το όνομα του συνδέθηκε με έννοιες όπως η υψηλή στρατηγική και ο τακτικισμός.

Απέκτησε χιλιάδες θαυμαστές, που λάτρεψαν την προσωπικότητα του, την στοχοπροσήλωση του στο παιχνίδι και έγιναν όλοι τους πιστοί οπαδοί της ιδέας που ακούει στο όνομα Πάνος Αργιανίδης.

Ο λόγος φυσικά για το μάνατζερ Ράγκμπυ του τηλεοπτικού παιχνιδιού Survivor, ο οποίος μπορεί να έφυγε από το παιχνίδι, έμεινε όμως ζωγραφισμένος σε έναν τοίχο στον Πειραιά και ειδικότερα στο εργοστάσιο λιπασμάτων, για να μας θυμίζει τις νίκες που έκανε κουτσαίνοντας, την προσφορά του στην παραλία των μαχητών, αλλά και το μανιπιουλάρισμα στον Ορέστη Τσανγκ, τον Θεσσαλονικιό Κινέζο που λέει και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης.

 

Ο Πάνος Αργιανίδης απέκτησε το δικό του γκραφιτι στην πόλη του Πειραιά, έχει όμως εδώ και λίγες ημέρες το δικό του τραγούδι, αλλά και αρκετά βιντεάκια που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.Όλα τους ευρηματικά και ευφάνταστα. Ξεχωρίζουν για το χιούμορ τους και για αυτό κοινοποιούνται συνέχεια σε τοίχους, αλλά και γκρουπάκια.

Απολαύστε λίγο μάνατζερ Ράγμπυ, ακόμα...