Για το όνειρό του να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και την ευκαιρία που του έδωσε ο Ολυμπιακός για να το κάνει πραγματικότητα, μίλησε ο Λούκα Μιλινόγεβιτς. Ο Σέρβος μέσος σημείωσε πως ποτέ δεν θα ξεχάσει τον Ολυμπιακό, μια ομάδα με την οποία έχει δεθεί συναισθηματικά.

«Ήταν παιδικό μου όνειρο να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι η καλύτερη και η πιο δύσκολη λίγκα στον κόσμο», ανέφερε ο Μιλιβόγεβιτς και συνέχισε. «Από τον Ολυμπιακό πήγα στην Κρίσταλ Πάλας και αυτή η ομάδα που έδωσε την ευκαιρία να πάω σε αυτό το κλαμπ. Δεν περίμενα πως θα γινόμουν ηγέτης και αρχηγός του Ολυμπιακού. Η ελληνική ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία και πάλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο».

Συνεχίζοντας από εκεί και πέρα, ο Σέρβος μέσος εξέφρασε το δέσιμο που έχει με τον Θρύλο. «Είμαι περήφανος από τις εμπειρίες που πήρα από τον Ολυμπιακό τα τελευταία 2.5 χρόνια. Έδωσα την καρδιά μου για αυτή την ομάδα. Δεν έβλεπα τον Ολυμπιακό σαν δουλειά, αλλά αντιθέτως έχω συναισθηματικό δέσιμο και αυτό είναι που μετράει. Τώρα, ως ομάδα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους οπαδούς της Κρίσταλ Πάλας χαρούμενους και να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια».