Ο Τάκης Λεμονής είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού εδώ και λίγες ημέρες. Ο Έλληνας κόουτς δέχτηκε να αναλάβει την ομάδα σε αυτή την κρίσιμη φάση της περιόδου και πλέον αυτό που θέλει να κάνει μεταξύ άλλων, είναι να βελτιώσει την ψυχολογία των παικτών του. Καθώς ο ψυχολογικός παράγοντας είναι πάντα σημαντικός σε κάθε περίπτωση.

Στο Ρέντη λοιπόν, η προσπάθεια του Λεμονή προκειμένου να τονώσει το ηθικό των παικτών του, είναι μεγάλη. Συνεχώς τους λέει θετικά πράγματα, πως μπορούν να καταφέρουν πολλά και μια απόδειξη των λόγων του, είναι πως είναι πρώτοι στη βαθμολογία, έχουν προκριθεί στο Κύπελλο Ελλάδας στα ημιτελικά, ενώ στην Ευρώπη μπόρεσαν ξανά να αποσπάσουν σημαντικούς βαθμούς για τον Ολυμπιακό και τη χώρα.

Καθημερινά λοιπόν προσπαθεί ο Λεμονής να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του και γνωρίζει πως αν καταφέρει να το κάνει αυτό, τότε θα έχει κάνει τη... μισή δουλειά. Οι παίκτες από τη μεριά τους τον ακούνε και θα κάνουν από τη μεριά τους ό,τι μπορούν για να γίνει η ομάδα καλύτερη.