Παρουσία του άσσου της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, και της μασκότ του συλλόγου, Λεόνε, τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου, 14/11, στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Σχολής του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο καθιερωμένος αγιασμός. 

Ο πατέρας Δημήτριος άγιασε παιδιά και γονείς, ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, ενώ μιλώντας τους εξήγησε ότι στις Σχολές του Ολυμπιακού τα παιδιά δεν μαθαίνουν μόνο τα μυστικά του ποδοσφαίρου, αλλά μέσα από το πρόγραμμα της ΠΑΕ γίνονται καλύτεροι άνθρωποι! 

Ο Λεόνε έδωσε χαρά και έπαιξε με τα 150 παιδιά που εκπαιδεύονται στη Σχολή Καραϊσκάκη, ενώ γονείς και παιδιά αποθέωσαν τον σπουδαίο "Τσόρι". Ο Αργεντίνος μέσος ζήτησε από τα παιδιά να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να δουλεύουν για να πετύχουν, ενώ φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα στους μικρούς άσσους, αλλά και στους γονείς! 

Ο "Τσόρι" Ντομίνγκεζ έχει εμπιστευτεί και εκείνος τα δυο από τα τρία παιδιά του στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Βάρη και όποτε έχει χρόνο είναι δίπλα τους και παρακολουθεί τους αγώνες τους! Το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού μεγαλώνει κάθε χρόνο και παρέχει σε παιδιά και γονείς υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που το καθιστούν από τα καλύτερα στον κόσμο! 

Εμφάνιση 1345777.jpg

Το παρών στον Αγιασμό έδωσαν όλα τα στελέχη και οι προπονητές της Σχολής Καραϊσκάκη, τα στελέχη της Σχολής Ρέντη, αλλά και προπονητές της Ακαδημίας.