Εκπαυδευτική επίσκεψη στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου, 14/11, τα μέλη της Κ-11 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μαζί με τον προπονητή τους, Ιάκωβο Χατζηράπτη. 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν με εξαιρερικό ενδιαφέρον την ψηφιακή παράσταση με θέμα "Ο θάνατος των Δεινοσαύρων" και έμαθαν για την εποχή όπου στον πλανήτη μας κυριαρχούσαν οι δεινόσαυροι και τα σενάρια που υπάρχουν για την εξαφάνιση τους. Τα παιδιά της Ακαδημίας του Θρύλου εντυπωσιάστηκαν από τα εφέ και τα γραφικά της παράστασης, ενώ ρωτούσαν για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τους δεινόσαυρους.

Σύμφωνα πάντως με την παράσταση, οι δεινόσαυροι χάθηκαν από το πρόσωπο της Γης εξαιτίας της συντριβής ενός τεράστιου αστεροειδούς στην Γη, πριν από περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια. 

Ο Ολυμπιακός δεν φροντίζει τα μέλη της Ακαδημίας να μαθαίνουν μόνο τα μυστικά του ποδοσφαίρου, αλλά μέσα από εκπαιδευτικές και κοινωνικές δράσεις ευαισθητοποιεί τα παιδιά και τους δείχνει τον δρόμο που πρέπει ν' ακολουθήσουν στη ζωή τους.