Πολύ μεγάλη συμμετοχή είχε φέτος το Καρναβάλι της Ύδρας. Δεκάδες επισκέπτες μαζί με τις οικογένειές τους επέλεξαν το νησί μας για να μεταμφιεστούν και να απολαύσουν το πατροπαράδοτο καρναβάλι. Γνωστοί και φίλοι, επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στις τρεις το μεσημέρι στην πλατεία Βότση και όλοι μαζί έκαναν τον καθιερωμένο γύρο, στην Υδραγωγή και το Καμίνι, περνώντας από τα γραφικά σοκάκια. Λίγο πριν φτάσουν στην παραλία μετά από περίπου δύο ώρες, ξεκίνησε η βροχούλα που όμως δεν πτόησε κανέναν να στήσει ξέφρενο χορό.

Ευφάνταστες στολές, ο υπομονετικός Καρνάβαλος, ο αινιγματικός γαμπρός και η κατάξανθη ζωηρή νύφη, Yδραίοι Σφουγγαράδες, ινδές, κινέζες, λαγοί, λαχανικά, κότες και κοκκόρια, αλάτι και πιπέρι, κουτάλι και πιρούνι, οι υπέροχες τρεις εποχές και πολλοί-πολλοί άλλοι γέμισαν με ενθουσιασμό τον κόσμο που γλέντησε με την καρδιά του.  Στη συνέχεια το πολύχρωμο κονβόι ανηφόρισε υπό βροχή και κατευθύνθηκε στην ταβέρνα "Ξερή Ελιά", όπου εκεί τραπέζια γεμάτα μεζέδες και μπόλικο κρασί τους περίμεναν για να συνεχίσουν όλοι το γλέντι τους. Με τη βροχή να παίζει κρυφτό, μια να ρίχνει και μια να σταματάει, όπως και η... μουσική,  το κέφι άναψε και ο χορός έδωσε και πήρε.

Η Επιτροπή Καρνάβαλου έδωσε τα βραβεία της στις καλύτερες εμφανίσεις, παρόλο που η δυσκολία ήταν ξεκάθαρη, μια και όλες οι θεματικές συμμετοχές ήταν θαυμάσιες.

Το πρώτο βραβείο έλαβε η συμμετοχή "Χώρα του ποτέ", το δεύτερο  τα "Λαχανικά", το τρίτο οι "Κότες και κοκκόρια" και τέλος οι "Ινδές".