Πανέτοιμος για ένα ακόμα ντέρμπι κορυφής είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε υποδέχεται στον Ναό τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Live από το gavros.gr στις 19:30/NS1…

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραχθούν στον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την επιβλητική νίκη επί της Οσμανλισπόρ στην Άγκυρα και την μεγάλη πρόκριση στους 16 του Europa League.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο είναι πανέτοιμη να πετύχει μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο αγώνας, πάντως, δεν θα είναι εύκολος και αυτό το γνωρίζουν καλά οι πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ αξιόμαχη ομάδα, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος.

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν θα αγωνιστούν οι Ρέτσος και Τσόρι, οι οποίοι είναι άρρωστοι, οι τραυματίες Μάρτινς και Καπίνο, αλλά και οι τιμωρημένοι Φιγκέιρας και Μποτία. Εκτός έμεινε επίσης και ο Ιντέγε.

Την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Καμπιάσο, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.